KERHOINFO LENTOKONEET LINKIT PALAUTE

Tervetuloa lentokerhon sivuille

Finnairin Lentokerhon vaiherikas ja pitkä, lähes 60 vuotta keskeytyksettä jatkunut toiminta on päättynyt. Historiallisessa kehon ylimääräisessä kokouksessa 04.11.2019 kerho päätettiin purkaa vuoden 2020 alussa. Asiaan vaikuttava suurin tekijä on Malmin lentokentän lakkautuminen 2020 aikana.

Mutta ei hätää, sillä kerho lähtee uuteen nousuun Hyvinkään lentokentältä uuden nimen alla, sillä Finnairin- ja Jukolan Piloittien lentokerhot ovat 2019 syksyllä sopineet kerhojen yhdistymisestä.

Yhdistynyt kerho jatkaa Jukolan pilotit ry nimellä, johon Finnairin lentokerhon jäsenet voivat liittyä. Yhdistyneessä kerhossa on käytettävissä kaikkiaan kuusi konetta, eli JuPin 4 Cessnaa (2 kpl C172, C150 Aerobat ja C152) sekä Finnairin lentokerholtalta siirtyvät CAY ja BDA.

Finnairin Lentokerhon vaiheita 1961-2020

Puheenjohtajamme Paavo Turtiainen on kirjoittanut hienon muistelon Finnairin lentokerhon vaiheista muutamalle sivulle mahdutettuna. Saat historiikin esiin TÄSTÄ.

Kerhon lippulaiva Debonair OH-BDA vietiin 2019 lokakuussa Liettuaan maalattavaksi ja sisustusremonttiin. Työt Termikas yhtiössä sujuivat ripeästi sopimuksen mukaisesti, ja kone on nyt valmis odottaen pääsyä takaisin Suomeen. TÄSSÄ muutama kuva "uudesta" Debonairista.


OH-CAY Jämijärvellä Kuva Suomen Lentopelastusseura


OH-BDA Beechcraft Debonair

Jäsensivut

Kerhon tunnuksilla pääset jäsensivuille, jossa on mm koneiden varausjärjestelmä, jäsenten lentohistoria sekä lentämiseen, kalustoon ym liittyvää informaatiota.

KIRJAUDU JÄSENSIVULLE