KERHOINFO LENTOKONEET KOULUTUS LINKIT PALAUTE

Tervetuloa lentokerhon sivuille

Lentokerho on yksi Finnairin lukuisista harrastuskerhoista joka on perustettu jo vuonna 1961. Lentämisestä kiinnostuneille konsernilaisille oman lentokerhon kautta on helppo päästä mukaan lentoharrastuksen kiehtovaan maailmaan.

Debonair ja Tomahawk "stadin" yllä
Kuva Matti Martikainen

Lentokerhoon voi halutessaan liittyä milloin vain, myös Finnairin konserniin kuuluvien lisäksi heidän perhejäsenensä. Lentolupakursseja järjestetään joustavasti tarpeen mukaan.

PPL / LAPL lupakirjakurssi

Lentokerho on siirtynyt teoriakoulutuksessa uuteen aikakauteen solmimalla yhteistyösopimuksen Blue Skies Aviation Oy:n kanssa. Tarjoamme nyt opiskelumahdollisuuden luokkaopetuksen sijaan lähes kokonaan netin kautta täysin oppilaan oman aikataulun mukaan.

Katso lisää kurssiesitteestä


Lentoharrastuksen ohella kerholla on myös yleishyödyllistä toimintaa. 2006 liityimme mukaan Suomen lentopelastusseuran SAR-toimintaan (Search And Rescue) muodostaen yhden SAR-tukikohdan joka tarvittaessa suorittaa etsintä- ja pelastuslentoja tehtävään koulutetun vapaaehtoisista kerholaisista koostuvan henkilöstön voimin.
Keväällä 2012 aloitimme myös palolennot, joita lennämme omalla vastuualueellamme säätilanteen mukaan.


Kerho ja kerholaiset osallistuvat vuosittain myös erilaisiin lentotapahtumiin joista mainittakoon retket kotimaahan ja Eurooppaan, lentopaikka- ja maaliinlaskukilpailut, eikä vähiten odotetut, jo perinteeksi muodostuneet, niin lennätettäville kuin lentäjillekin iloa tuottavat vuosittaiset HYKS:n lapsisyöpäpotilaiden- sekä SOS-lapsikylän lasten lennätykset.
OH-CAY Cessna C172

Jäsensivut

Kerhon tunnuksilla pääset jäsensivuille, jossa on mm koneiden varausjärjestelmä, jäsenten lentohistoria sekä lentämiseen, kalustoon ym liittyvää informaatiota.

KIRJAUDU JÄSENSIVULLE